Национална школа по фризьорство
Салон
Име: Венцислав Петков
Име на салон: Национална школа по фризьорство
Град: София
Квартал: Център
Адрес: бул:Тодор Александров 31
Уеб сайт: www
Е-мейл: e-mail
Телефон: 02/9812598,0889932949


Националната школа организира нови курсове по Професия-Фризьор,Специалност-Фризьорство:

Редовна форма (понеделник-петък)-01.07.2015г.,Съботно-неделна форма-20.06.2015г.
Промоционални цени за ученици,абитуриенти и студенти ! Ние осигуряваме моделите и наблягаме на практическата подготовка.Целта ни е да създадем реални възможности на курсистите за професионална реализация,а не просто да издаваме Диплом.
В нашата школа изключително се толерират хора,които наистина искат да бъдат професионалисти или по друг начин казано да бъдат постоянни и със стремеж към непрекъснато усъвършенстване.

Обучението включва:

1.Общозадължителна професионална подготовка: Икономика,Фирмено право,Счетоводство,Здравословни и безопасни условия на труд
2.Отраслова задължителна професионална подготовка: Компютърно обучение,Професионална етика,Английски език
3.Специфична задължителна професионална подготовка: Подстригване,Колористика,Химическо къдрене и изправяне,Прическа,Анатомия,Хигиена,Първа помощ при спешни състояния,Често срещани заболявания в дерматологията,Рисуване
4.Избираема професионална подготовка
Това осигурява право на обучаваният да получи Свидетелство за Професионална Квалификация (Диплом) а не Удостоверение !!!

Адрес:гр.София,бул.Тодор Александров 31 ( на ъгъла с бул.Христо Ботев )
Тел:02/9812598,GSM: 0889 932 949,Уебсайт:www.nscc-bg.com

При поискване,школата издава Europass (приложение към Дипломата).Europass е документ,даващ ясна представа за полученото обучение и придобитите компетенции в рамките на целия Европейски Съюз.

ВАЖНО: Съгласно чл.40 от Закона за Професионално Образование и Обучение,практикуващи фризьори без Диплом ,могат да се явят на държавен изпит (теория и практика) в Лизензиран ЦПО,предлагащ тази специалност и докажат своите компетенции.Дипломата за СПК (Степен на Професионална Квалификация) е лицензирана от НАПОО към Министерски Съвет.

,,Националната Школа по Фризьорство\' работи и по програма ,,АЗ МОГА ПОВЕЧЕ\' ( за обучение с ваучери )

http://www.nscc-bg.com/

 
САЛОНИ
 
МОЯТ АКАУНТ