ЦПО БЮТИ ИНСТИТУТ ПО КОЗМЕТИКА
Салон
Име: Лилия Паскова
Име на салон: ЦПО БЮТИ ИНСТИТУТ ПО КОЗМЕТИКА
Град: гр. Варна
Квартал: Център
Адрес: ул.Хаджи Стамат 31, ет.1
Уеб сайт: www
Е-мейл: e-mail
Телефон: 052651133, 0887626614


ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ „БЮТИ ИНСТИТУТ ПО КОЗМЕТИКА” – „АУРА-Л” ООД и Козметичен Салон `Лилия` провеждат целогодишно курсове по КОЗМЕТИКА за специалност КОЗМЕТИК с продължителност 3 месеца, както и свободно избираеми модули:
1. Курс СПА, класически маникюр,педикюр и ноктопластика;
2. Курс Професионален грим;
3. Курс Специфични терапии лице с РЕДЖУВИ и ИНГРИД МИЙЕ;
4. Курс Специфични терапии тяло с ИНГРИД МИЙЕ;
5. Курс козметичен Масаж тяло;
6. Повърхностни и среднодълбоки пилинги на ДЕРМАСЕУТИК,
които са извън обема на общия брой часове в учебния план, чиято продължителност е 1 месец.
Задължителната професионална подготовка включва :
1. необходимите професионални компетенции (знания, умения и професионално-личностни качества);
2. тематичните области, от които се формира съдържанието на учебните предме-ти/модули, КОЙТО СА ИЗЦЯЛО СЪОБРАЗЕНИ С НАРЕДБА № 8 от 5 февруари 2010 г. за придобиване на квалификация по професията „Козметик” НА МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА.
Първо Базисно Основно Ниво - Теория и Практика:
- История на козметиката; Науката за кожата – Строеж, Устройство на кожата, Видове, Диагностика, Кожни придатъци; Организация на козметичната дейност; Апаратура в козметиката, Основни апарати; Основни козметични процедури - Почистване на лицето, Масаж, Видове масажи; Методи за епилация в козметичния салон. Основно ниво англиийски език-терминология използвана в козметичния бранш.
Второ Ниво – Разширени познания по медицинска козметика, основи на профе-сионален грим, маникюр и педикюр – Теория и Практика:
- Общи науки пряко свързани; Системи в човешкото тяло; Козметични недостатъци на кожата, заболявания; Козметичните средства; Допълнителни апарати в козме-тичния салон; Допълнителни масажи в лицевите терапии; Основни козметични грижи за ръце и крака; Въведение в маникюра и педикюра; Основи на професио-нален грим.
Трето ниво – Специализирано мастер ниво – съвременни процедури, масажи тяло, СПА светът и нова апаратура – Теория и Практика:
- Развитие на съвременната козметична индустрия; Специфични програми и терапии в козметиката за лице, шия и деколте – Видове; Видове пилинг; Лазерите; Фото и лазерна епилация; Масаж цяло тяло, Системи и школи за масаж; Антицелулитни терапии в козметиката; Светът на СПА, Популяризиране на СПА услугите; Мениджмънт в козметичния бранш; Етика и психология на козметиката;
Пилингът и неговото приложение в козметичния салон.
Практически занятия са с медицинска козметика на Американската Лаборатория РЕДЖУВИ, висша френска козметика на ИНГРИД МИЙЕ и Френската Лаборатория ДЕРМАСЕУТИК, която е в Топ 5 на света при пилингите. По време на обучението курсистите работят с висококачествени материали и апаратура от ново поколение на водещи козметични фирми.
БЮТИ ИНСТИТУТ ПО КОЗМЕТИКА притежава лицензия № 200712521 и удостоверенията, които издава след завършване на курса са лицензирани от МНО И НАПОО.
Записванията за курс по КОЗМЕТИКА са целогодишни.
Форми на обучение :
- Групи от 5-8 човека - сутрин и/или следобед
- Индивидуално
- Съботно-неделни
- Интензивно обучение с изготвяне на индивидуален график за обучение на кандидата.
Плащане на курса на 3 вноски за улеснение на обучаващите се. Опция за намиране на работа в СПА или Козметични центрове.
ВАЖНО !!! ИНДИВИДУАЛНИ И СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ ЗА КУРСИСТИТЕ, КОЙТО СА АНГАЖИРАНИ ИЛИ НЕ ЖИВЕЯТ ВЪВ ВАРНА.
ПРИ ЗАВЪРШВАНЕ НА Курс КОЗМЕТИКА СЕ ИЗДАВА EUROPASS СЕРТИФИКАТ ПРИЗНАВАЩ УДОСТОВЕРЕНИЕТО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ В ЧУЖБИНА!!!


 
САЛОНИ
 
МОЯТ АКАУНТ